Dampers

STAP 1:

Zorg ervoor dat de dempers (anti-vibratie) de juiste maat hebben voor uw racket. Momenteel worden ze alleen geproduceerd voor gaten met een diameter van 11,5-13 mm, die het meest gebruikelijk zijn. We zijn al van plan om het assortiment uit te breiden met andere maten.

U kunt de diameter van de gaten in uw racket meten met de afbeelding op de zijkant van de doos, of met elk traditioneel meetinstrument (meter, liniaal, meter...).

STAP 2:

Kies de gaten waarin de dempers moeten worden geplaatst, en ga verder met het plaatsen van het smalste deel, waarbij de demper naar binnen wordt geduwd totdat het breedste deel onder het oppervlak vastklikt, waardoor de demper wordt vergrendeld. Herhaal hetzelfde aan de andere kant van het racket.

De dempers moeten aan beide zijden van hetzelfde gat worden aangebracht. (1 gat = 2 dempers).

STAP 3:

Alles klaar! Nu hoef je alleen nog maar naar buiten te gaan en te genieten van alle voordelen van ShockOut Padel.

De dempers kunnen over het gehele oppervlak van het racket worden verspreid. U kunt het midden (sweet spot) kiezen of ze naar de bovenkant of onderkant van het racket verplaatsen, afhankelijk van of u op zoek bent naar meer kracht of controle.

Plaats de dempers in uw racket, en u zult het verschil merken, u kunt de plaatsing variëren door te zoeken naar de demper die het beste bij uw speelstijl past. Het spel wordt comfortabeler, het racket steviger en stabieler, en dat alles zonder enig spoor van trillingen.

Undergrip

GEBRUIKSAANWIJZING


De ShockOut Undergrip moet direct in contact met het handvat van het racket worden geplaatst, vlak en dicht bij elkaar worden gelegd, zonder overlapping (met uitzondering van de eerste ronde om te beginnen).

Bovenop de ondergrip kan men beslissen om het normale grip terug te plaatsen en eventueel een overgrip of direct een overgrip, afhankelijk van de dikte van het handvat die men wil krijgen en die men verkiest te gebruiken.


Een blister van ShockOut Undergrip bevat 1 ondergrip van 2,5 cm breed en 50 cm lang, geschikt voor gebruik op een padelracket.

De ondergrip weegt ongeveer 13g.

Dual Pro Grip

GEBRUIKSAANWIJZING


De Dual Pro Grip moet geplaats worden zoals een gewone overgrip.


Dit kan gebeuren op Shock Our Undergrip of rechstreeks op het handvat van het racket.

Des gewenst kan men er nog een extra gewone overgrip plaatsen om de gewenste dikte re bereiken.


Overgrip

GEBRUIKSAANWIJZING


De Overgrip moet geplaats worden over de standaard handgreep, een ShockOut Dual Pro Grip of een ShockOut Undergrip.


Je hebt 2 afwerkingen: Geperforeerd en niet perforeerd.