Over ons

ShockOut® is een geregistreerd handelsmerk van Shock in Novo, S.L. een jong en dynamisch Spaans bedrijf, dat ervan overtuigd is dat het voor het aanbieden van een kwaliteitsproduct, het noodzakelijk is om op voorhand te investeren in Onderzoek en Ontwikkeling.

Dankzij een technische opleiding op het gebied van de luchtvaart hebben ze verschillende octrooien aangevraagd die van toepassing zijn op de wereld van Padel.

Liefhebbers van Engineering en Padel liefhebbers, werken ze aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën en innovaties op zoek naar concrete resultaten. Dankzij dit alles zijn de Padel ShockOut Dampers ontstaan.

Al deze onderzoeks-, ontwerp- en productiewerkzaamheden worden volledig in Spanje uitgevoerd.


Studie UPM

De studie van de Hogere Technische School voor Industriële Ingenieurswetenschappen van de Polytechnische Universiteit van Madrid heeft de functionaliteit van de ShockOut® padeldempers erkend en geverifieerd, en daarmee het werkelijke nut ervan als antivibratie-element aangetoond.

Alle tests werden uitgevoerd door de afdeling Werktuigbouwkunde onder leiding van ingenieur Maria Consuelo Gómez de Merodio in haar laboratorium aan de School voor Industriële Ingenieurswetenschappen van de Polytechnische Universiteit van Madrid.

Dit bevestigt het nut van de door ShockOut® gepatenteerde trillingsdempers op een wetenschappelijke, nauwkeurige en onafhankelijke manier.

De volledige studie kan op elk moment worden geraadpleegd en gedownload:

UPM Volledige studie